(+48) 75 610 62 26KONTAKT
0item(s)

Nie masz produktów w koszyku.

Product was successfully added to your shopping cart.

Polityka prywatności

I. Preambuła

Czytając, przeglądając czy korzystając ze sklepu internetowego Lederzentrum Polska, lub prenumerując biuletyn Lederzentrum akceptujesz zasady zawarte w poniższym dokumencie. Jako właściciele Lederzentrum Polska zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności.

II. Niezmienna część Polityki prywatności Lederzentrum Polska:

Twoje dane osobowe są bezpieczne. Nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych osobowych naszych klientów. Nie wysyłamy spamu - sami go nie lubimy.

III. Dane Osobowe

W czasie korzystania ze sklepu Lederzentrum Polska, znajdującego się pod domeną lederzentrum.pl możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza, lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony to w większości przypadków imię i adres e-mail. W przypadku niektórych formularzy, będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych. Umożliwiają nam one szybki i łatwy kontakt, oraz sprawną realizację zamówienia. Niepodanie wymaganych danych uniemożliwia realizację zamówienia.

IV. Niezapowiedziane Wiadomości

Zastrzegamy sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości w celu realizacji zamówienia osobom, których dane kontaktowe uzyskamy dzięki działalności związanej z Lederzentrum Polska. Pod tym określeniem rozumiemy informacje odnoszące się bezpośrednio do naszej oferty (np. zmiany statusu zamówienia, wewnętrzne promocje, itd...), niekomercyjne listy, np. życzenia, komentarze osobiste itp...

V. Jawne Dane Osobowe

Dane osobowe podane przy okazji wysyłania komentarzy do artykułów, innych materiałów związanych z Lederzentrum Polska lub na forum takie jak Forum Lederzentrum Polska są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Nie mamy możliwości zabezpieczenia Cię przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

VI. Cookies (Ciasteczka) i adres IP

Niektóre obszary sklepu Lederzentrum Polska mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku. Informujemy, że w celu poprawy bezpieczeństwa transakcji zapisywany jest adres IP komputera, z którego składane jest dane zamówienie.

VII. Wyłączenie Odpowiedzialności

Opinie wyrażone przez społeczność na forum, w komentarzach, lub w inny sposób nie zawsze są zgodne z naszą opinią.

VIII. Uwagi końcowe

Informujemy, że zgodnie z Art. 24 ustawy o ochronie danych osobowych masz pełne prawa wglądu, poprawiania usunięcia swoich danych osobowych. Każdą osobę korzystającą z serwisu Lederzentrum Polska obowiązuje aktualna Polityka Prywatności. Jeśli nie zgadzasz się z Polityka Prywatności, prosimy o nie odwiedzanie naszego serwisu